Monet ihmiset tekevät virheen uskoa, että koska korvakorut käytettyjä, ne ovat antiikki. Vain koska tuote on vanhempi ja käytetty ei automaattisesti tee sitä antiikki. On olemassa useita tekijöitä, jotka on otettava huomioon valittaessa antiikki korvakoruja, jotta voit valita paras laatu pala, joka on tehty antamaan sinulle vuoden käytön nautintoa eteenpäin.

Ensimmäinen asia etsiä valitessaan tahansa antiikki korvakorut on lukko. Silloin korvakoru olleet kovinkaan yleisiä, mikä tarkoittaa, että korvakorut olivat clip ons, pidetään kiinni koru on korvan käyttämällä vahvaa lukko. Laatu lukko on mitä pitäisi erottua. Pari korvakorut huono laatu lukko on todennäköisesti joitakin halpoja kolhi-off tehty näyttämään antiikki pala käyttämällä huonolaatuisia materiaaleja toivoa tehdä rahaa pitkällä aikavälillä.

Antique Rose Cut Diamond Dangle Earrings, circa 1890. A pair of 14K gold lever back earrings features two sparkling clusters of antique rose cut diamonds with estimated total weight of 2.33 carats. The two center Dutch rose cut diamonds have an estimated combined weight of 0.76 ct. The two top stones are bright white old mine diamonds in buttercup settings (approx 0.30 ct tw). The stylized leaves are accented with 6 single cut diamonds. Estimated combined diamond weight 2.67 ct.:

Paino tuote on myös ilmaisimeen merkki siitä, oletko aikeissa investoida laadukkaita antiikki Korvakorusetti tai joitakin halpoja jäljitelmä, joka on valmistettu käyttäen halpoja materiaaleja, jotta se näyttää aito. Aito tuotteet Victorian, Georgian ja Edwardian kaudet kohtuullisesti tehty kohteita, ne olivat raskaita, kestäviä ja vahvoja.

Katso tarkkaan kiven selkeyttä. Antique korvakorut tehtiin käyttäen valikoima kiviä. Kivet, kuten timantteja, joita käytettiin eri muotoja, koska ne eivät olleet kone on suunniteltu. Tämä tarkoittaa, että kivet ovat luonnollisia ja heillä ei ole parannuksia, mikä tekee siitä jotain vaalia ja nauttia nyt ja tulevaisuudessa.

Nyt kiinnostavaa, jotain voi kamppailla, eikä antiikki korvakorut, mutta ehdottomasti valittaessa rengas on, että antiikkiesineet ei merkitty kokoa. Joten kun ostaa online se voi olla hankala tunnistaa, mikä niistä on paras ottelu, joka perustuu omaan erityisesti sormen paksuisiksi. Jos ostat hyvämaineinen kultaseppä, niin ne mittaa kohde sinulle, mutta jos olet ostamassa verkossa yksityiseltä keräilijä, sitten saada autossa ja tehdä matka voi olla taloudellisesti toteutettavissa kuin arvailla koon ja toivoo paras.

Vain koskaan ostaa antiikki korvakorut hyvämaineinen kultaseppä, jotka ovat erikoistuneet ajan kappaletta. Kultaseppä pitäisi olla omat tutkimus osastolla, jossa he hakevat, tarkistaa ja todentaa jokainen pala, jotta se on aito ja ne myyvät asiakkailleen todella paljon.

Paras tapa löytää antiikkisen asiantuntija kultaseppä on verkossa. Internet on täynnä tietoa, tosiasiat ja neuvoja auttaa sinua löytämään yritys tuntuu voit luottaa ostaessaan antiikki korvakorut kaikkialla maailmassa.

Valitse kolme yritystä ja oppia niin paljon jokainen kuin pystyt. Käy niiden liikkeeseen, jos mahdollista nähdä korvarenkaat henkilökohtaisesti. Kokeile niitä ja millaisia ​​tuntemuksia niistä. Tuntea ne, kosketa niitä, tutkia niitä ja etsiä merkkejä, että ne eivät ehkä ole aitoja.

Vain tehdä ostoksesi ja sijoittaa jotain ainutlaatuista kun tuntuu varma teidän jalokivikauppias ja kohteita olet valinnut.